آرشیو گروه بهبود تغذیه کلمات کلیدی تاریخ : از تا جستجو برگزاری جشنواره غذای سالم در روستای حاجی کرد(202) به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره غذای سالم با هدف اجرای بسیج ملی تغذیه و ترویج غذاهای سالم سنتی در بین مردم ، در روستای حاجی کرد شهرستان مراغه برگزار گردید و با استقبال بسیار خوب مردمی مواجه شد. چهارشنبه 6 بهمن 1395 خانم اسکندری کارشناس مسئول گروه تغذیه: با تغییر سبک زندگی مردم و مصرف سبزیجات و میوه ها می توان از بسیاری از بیماریهای غیرواگیر پیشگیری کرد .(160) به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با حضور کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه در رادیو شهر مراغه ، ضمن تشریح برنامه ملی افزایش مصرف میوه و سبزیجات ، از مردم خواست در انتخاب نوع غذای خود توجه بیشتری داشته باشند . سه شنبه 2 آذر 1395 در سال جاری 250 نفر از زنان باردار نیازمند تحت پوشش حمایتهای غذائی قرار گرفته اند (114) به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، 250 نفر از زنان باردار نیازمند با همکاری بنیاد علوی تحت پوشش حمایتهای غذائی قرار گرفتند و اقلام غذائی مورد نیاز خود را دریافت کرده اند دوشنبه 1 آذر 1395 کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه : 75000نفر در راستای برنامه مکمل یاری در شهرستان مراغه ، ویتامین D دریافت کرده اند (100) با توجه به نتايج بررسي ملي وضعيت ريزمغذيها كه در سال 1391 انجام شده است حاکی از كمبود ويتامين "د" در گروههاي سني مختلف میباشد، به نحوی که بیش از نیمی از زنان کشور با کمبود ویتامین"د" مواجه اند و در مردان بزرگسال نیز شیوع کمبود ویتامین "د" قابل توجه است يکشنبه 9 آبان 1395 کارگاه آموزشی و هماهنگی اجرای برنامه مکمل یاری دانش آموزان(109) به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی و هماهنگی اجرای برنامه مکمل یاری دانش آموزان در محل سالن اجتماعات معاونت درمان تشکیل گردید سه شنبه 27 مهر 1395 جلسه هماهنگی با هدف برگزاری بسیج ملی افزایش مصرف شیر ، میوه و سبزی و کاهش مصرف نمک(172) به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی با حضور کارشناسان مسئول گروههای معاونت بهداشتی با هدف هماهنگی بسیج ملی افزایش کصرف شیر و سبزی و کاهش مصرف نمک در سالن جلسات معاونت بهداشتی ، برگزار گردید . چهارشنبه 3 شهريور 1395 برگزاری کمیته هماهنگی کاهش سبوس گیری آردهای مورد استفاده درپخت نان سنگک(148) به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، درراستای اجرای سند ملی تغذیهوبا توجه به افزایش شیوع بیماریهای غیرواگیرونقش تغذیه مناسب در پیشگیری از این بیماریها معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه باهمکاری ادارات دینفع اقدام به اجرای برنامه کاهش سبوس گیری در آردهای نانهای لواش شهرستان در سال 94نموده و برنامه کاهش سبوس گیری آردهای مورد استفاده درپخت نان سنگک نیز از اولویتهای گروه بهبود تغذیه معاون بهداشتی در سال جاری است شنبه 30 مرداد 1395 اجرای برنامه حمایتی زنان باردار نیازمند با توزیع سبد غذائی(111) به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، سبد غذایی مادران باردار تحت پوشش برنامه حمایت تغذیه زنان باردار نیازمند روز سه شنبه تاریخ 1/4/95 ، بین 250 نفر از مادران باردار واجد شرایط توزیع گردید . سه شنبه 8 تير 1395 توزیع سبد غذایی مادران باردار(374) به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، سبد غذایی مادران باردار تحت پوشش برنامه حمایت تغذیه زنان باردار نیازمند روز یکشنبه تاریخ 12/2/95 ، بین 250 نفر از مادران باردار واجد شرایط توزیع گردید سه شنبه 14 ارديبهشت 1395 توزیع صبحانه سالم برای کارکنان ستاد معاونت بهداشتی به مناسبت شروع هفته سلامت(185) به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت شروع هفته سلامت و در جهت آموزش و ارتقاء فرهنگ استفاده از مواد غذائی سالم ، با همکاری گروه بهبود تغذیه ، صبحانه سالم بصورت نمادین بین کارکنان ستاد معاونت بهداشتی توزیع گردید . چهارشنبه 1 ارديبهشت 1395 « 1 2 3 4 5 6 7 8 »